Szervíz

A sílécek karbantartása

A síléc, a snowboard rendszeres karbantartást igényel, ha sokáig és örömmel akarjuk használni. Ideális esetben minden 3-4 napos vagy legalább egyhetes használat UTÁN érdemes szervízbe vinni a lécet.

micro1Azért utána, mert még a használat után gondosan szárazra törölt síléc vagy snowboard éle is hajlamos a rozsdásodásra, ami rövidebb élettartamhoz vezet. A síelést követően elvégzett szervíz megelőzi a rozsda képződését. Idővel “kiszárad” a talp is, ezt meleg viasszal pótolni kell, hogy a sílécet vagy snowboardot könnyebb legyen forgatni és ne tapadjon a hóhoz. A manapság széles körben bevetett hóágyúkkal készült műhó ráadásul sokkal jobban igénybe veszi a csúszófelületet, több viaszt vesz ki a talpból. Az éleket is rendszeresen élezni kell, ezek ugyanis biztonsági szerepet is betöltenek, elsősorban kemény havon és jégen. Már csak ezért sem érdemes kihagyni az éves karbantartást!

Az elmúlt több mint 25 év tapasztalatával a hátunk mögött korszerű gépparkot állítottunk össze, amelyen a legjobb alapanyagokkal minőségi és precíz munkát végzünk. A mélyebb karcokat talpkitöltővel töltjük fel, majd különböző durvaságú csiszolóvásznakkal szinte újjávarázsoljuk a talpat. A kantnikat élezés után a megfelelő helyeken “visszatörjük”, hogy jól irányíthatóak legyenek. A meleg viaszolás után polírozzuk a talpakat, ezzel eltávolítjuk az apró sorjákat az élekről és fényessé és simává tesszük a talpat.

Üzletünkben 100%-ban lábra alakított Conform’able talpbetéteket készítünk sí- és snowboardcipőbe, túrabakancsba, bringás, utcai vagy futócipőbe. A technológiának köszönhetően 20-25%-kal kényelmesebb lesz a cipő és a mozdulatokat is direktebben tudja közvetíteni. A különböző sítudással rendelkezők a megfelelő talpbetét kiválasztásával tökéletesen személyre szabhatják cipőjüket. Részletekről érdeklődj üzletünkben! Segítünk Neked is kényelmesebbé tenni (sport)cipődet!

 

 

SZERVIZ ÁRAK

SÍLÉC SNOWBOARD
KIS SZERVIZ: talpcsiszolás, élezés, viaszolás, polír 5.000 6.000
NAGY SZERVIZ: talpjavítás, talpcsiszolás, élezés, viaszolás, polír 6.000 – 9.000 7.000 – 10.000
VIASZOLÁS 2.000 2.500
KÖTÉS SZERELÉS 2.000 1.500
CONFORM’ABLE TALPBETÉTEK (CUSTOM 100%) 15.000-TŐL  

Üzletünkben vállaljuk az alábbi javításokat is:

  • sícipő csattok cseréje
  • síbot rövidítése, tányér, markolat cseréje
  • síkötések cseréje, kötésemelő (plattni) felszerelése
  • sífutólécek és -cipők javítása
  • sílécek ragasztása

Egyéb javítási munkák felől kérjük érdeklődjön az űrlap kitöltésével vagy üzletünkben!

sí kölcsönzés, snowboard kölcsönzés, sífutás, síléc kölcsönzés, síléc, sícipő kölcsönzés, síszervíz, Komjádi Uszoda, Suli Sí