Rólunk

Tisztelt Ügyfeleink!

Fülöp & FülöpKöszönjük, hogy immár több, mint 25 éve ránk esik a választás a téli pihenés előtt, ha sí, -sífutó vagy snowboard felszerelés kölcsönzéséről vagy vásárlásáról van szó!

Üzletünk Budán, a Császár-Komjádi uszodában található a kezdetek óta. Az első néhány évben elsődleges célcsoportunk az általános iskolai és gimnáziumi sítúrák diákjai voltak, akiknek kedvező áron biztosítottunk az iskolai sítáborokhoz felszerelést. Innen ered a cég elnevezése is.
A felszereléseink jelentős hányada azóta is Svájc legismertebb síparadicsomából, St. Moritzból és környékéről származik, a többit újonnan vásároljuk Magyarországon, hivatalos márkaképviseletektől. Kimagasló minőségű felszereléseink a legtapasztaltabb síelő közönség igényeit is kielégítik. A minőség iránti elkötelezettségünk záloga, hogy a sílécek minden alkalommal élezve, viaszolva kerülnek a bérlőkhöz. Hisszük, hogy csak megfelelően kiválasztott és felkészített felszereléssel lehet igazán felejthetetlen élményekre szert tenni a hegyekben.

Az üzletet apa és fia viszi, így ketten együtt már több mint 60 év tapasztalatot halmoztak fel! Az üzletünkben dolgozó szakemberek mindannyian tapasztalt síelők, oktatói vagy versenyzői tapasztalattal; bizalommal fordulj hozzájuk tanácsért, amiben tudnak, segítenek!

Jó böngészést és síelést kíván a Suli Sí Bt. és a Fülöp család!

 

sí kölcsönzés, snowboard kölcsönzés, sífutás, síléc kölcsönzés, síléc, sícipő kölcsönzés, síszervíz, Komjádi Uszoda, Suli Sí