Rólunk

Tisztelt Ügyfeleink!

Fülöp & FülöpKöszönjük, hogy immár több, mint 25 éve minket választanak ha sí, -sífutó vagy snowboard felszerelés kölcsönzéséről vagy vásárlásáról van szó a téli pihenés előtt!

Üzletünk Budán, a Császár-Komjádi uszodában található a kezdetek óta. Az első néhány évben elsődleges célcsoportunk az általános iskolai és gimnáziumi sítúrák diákjai voltak, akiknek kedvező áron biztosítottunk az iskolai sítáborokhoz felszerelést. Innen ered a cég elnevezése is.
A felszereléseink jelentős hányada azóta is Svájc legismertebb síparadicsomából, St. Moritzból és környékéről származik, a többit újonnan vásároljuk Magyarországon. Kimagasló minőségű felszereléseink a legtapasztaltabb síelő közönség igényeit is kielégítik. A minőség iránti elkötelezettségünk záloga, hogy a sílécek minden alkalommal élezve, viaszolva kerülnek a bérlőkhöz. Hisszük, hogy csak megfelelően kiválasztott és felkészített felszereléssel lehet igazán felejthetetlen élményekre szert tenni a hegyekben. Az üzletünkben dolgozó szakemberek mindannyian tapasztalt síelők, oktatói vagy versenyzői tapasztalattal; nyugodtan forduljon hozzájuk tanácsért.

Jó böngészést és síelést kíván Önnek a Suli Sí BT és a Fülöp család!

 

sí kölcsönzés, snowboard kölcsönzés, sífutás, síléc kölcsönzés, síléc, sícipő kölcsönzés, síszervíz, Komjádi Uszoda, Suli Sí